Studentklänningar och kostymer

Publicerad 2012-04-03
Nedräkningen har börjat, skoltrötta gymnasielever står redan nu redo för att springa ut från den instängda skolans dörrar! Planeringen är igång inför den stora dagen, det ska införskaffas fina klänningar, flugor, kavajer och lämpliga skor! Mitt tips är att vara ute i god tid, det är stor efterfrågan på vita klänningar i dessa tider! För många vill ha en fin klänning som ingen av ens klasskamrater har! Även fast du redan tagit studenten så kommer du förmodligen besöka en eller två studentmottagningar i början av juni och då är det bra att ha koll på vad som är inne. Denna lista innehåller ljusa och blommiga klänningar för glada tjejerna och till killarna finns det ett flertal snygga kostymer, flugor och slipsar.

Glöm inte tröjan! Vädret i juni går tyvärr inte att lita på, så glöm inte bort att köpa till en matchande kofta eller kavaj. Tänk på detta redan nu! För när dagen väl kommer och det är kallare än planerat så är det inte roligt att ta på sig en gammal kofta över den fina nya studentklänningen…

Skor, man behöver inte ha polerade skor eller de högsta klackarna för att vara stilig under dessa ceremonier! Det kan vara minst lika snyggt med en vit sneakersko, men tänk på att skorna åtminstone bör vara rena och välbehållna!


Se äldre guider »