iPhonefodral & laptopväskor

Publicerad 2012-05-25
Guidens
Produktlista
Att skydda dina dyrbara tenikprylar rekommenderas! Mobilen, läsplattan eller laptopen är ömtåliga och bör därför skyddas mot stötar och repor!

Alla har väl någongång tappat mobiltelefonen och fått en klump i halsen av rädsla för att skärmen ska gå sönder! På den gamla goda tiden när inte smartphones fanns tålde mobilen både fritt fall och repor men dagens telefoner har större och mer avancerade skärmar vilket gör att de är sköra! Så låt listans användbara fodral skydda dina käraste ägodelar!

Att ha mobilen i en hängande mobilväska kan verkligen tillföra din outfit! Perfekt att ha med sig på festivaler eller utekvällar så att man har mobilen lättilgänglig! Eller kanske på sommarens charterresa?

Till läsplattorna finns det fodral i olika utförandet, jag rekommenderar den som man öppnar upp likt en bok för då har du alltid fodralet fäst på läsplattan!De fodral som liknar en ficka är bökiga och lätta att förlägga!

Men gör vardagen lite roligare och välj ett fodral i färg! Det finns massor av glada färger på fodralen, dessutom bör du mixa färgerna på dina olika teknikprylar! Snyggt och fräscht! Om du inte är fullt så modig och föredrar ett stiligt utförande, så kan du ändå mixa läder, filt och canvas!


Se äldre guider »